WORKSHOPS

PARTICULIEREN en BEDRIJVEN

LAAT JE INSPIREREN EN ENTHOUSIASMEREN!

workshops op maat

Studio82 biedt workshops op maat voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Zijn jullie toe aan een energieke, leuke en/of leerzame dag of wil je heel gericht ergens mee aan de slag? Je kunt met de inhoud van een workshop zelf bepalen of het vooral leuk moet zijn of ook een leerdoel moet hebben wat later geëvalueerd en ingezet kan worden. De workshop kan ook uit verschillende onderdelen bestaan. Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

  • zang, dans en spel

  • spreken en presenteren
  • houding en communicatie
  • musical, film, theater
  • teambuilding
CONTACT

ENERGIEK, POSITIEF en PROFESSIONEEL

aan de slag!

Sophie van Hecke als workshop docent garandeert je dat je flink aan de slag gaat en met nieuwe ervaringen en energie verder gaat! Ze is al jaren uitvoerend werkzaam, maar ook als regisseur, choreograaf en docent is ze overal te vinden. Ze coacht individueel, maar werkt ook met hele grote groepen. In het theater, op scholen en in het bedrijfsleven, van kinderen tot volwassenen, amateurs tot professionals. Van een klein close harmony koor dat aan samenwerking, klank en presentatie wil werken, verenigingen die zichzelf een uitdaging willen geven tot mega producties die een masterclass willen. Sophie heeft zich allround ontwikkelt, ervaring met groepen en haalt graag het beste uit mensen, dus kom maar op met uw plan!

VERENIGINGEN
VERENIGINGEN
Sophie heeft veel ervaring met verenigingen, ze is o.a. regisseur geweest van Enthousiable, choreograaf en coach van Superstar Theaterproducties. Als een groep of vereniging een boost wil geven aan de spelers of het artistiek team wil versterken kan ze op maat werken aan wat nodig is. Energie, voordracht, een groot musicalnummer, houding, spel, repertoire, zang, dans/beweging, stemgebruik, staging, wat er nodig is om je groep een extra zetje te geven of je artistiek team te ondersteunen!

CONTACT
BEDRIJVEN
BEDRIJVEN
Musical/Theater:
Wil je met je team een keer een (musical/film)lied instuderen en uitvoeren?
Ik werk met jullie aan een nummer met zang, dans en spel waar plezier centraal staat.

Presentatie/Communicatie:
Afhankelijk van het thema of doel van de dag kan ik dieper ingaan op non-verbale communicatie of coachen in presentatie. Denk aan stem, houding, contact maken én durven. Het kan soms echt een doorbraak opleveren als iedereen in alle lagen van het bedrijf los van functie en status aan opdrachten werkt. Plezier en inspiratie gegarandeerd! Neem voor vragen gerust contact op.
Bespreek wat u nodig hebt, ik denk graag mee!

CONTACT
SCHOLEN
SCHOLEN
Als docent musicaltheater is Sophie ook werkzaam op scholen en voor diverse organisaties die jongeren in contact brengen met cultuur. Middelbare scholieren kennis laten maken met muziek, dans en acteren brengt ze vaak zoveel meer dan alleen een hoop plezier. Spelenderwijs werken ze aan hun houding, hardop zingen en spreken en gebruiken ze hun fantasie. Een workshop van een paar uur, een dag, een week, u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw school of organisatie.

CONTACT
PARTICULIEREN
PARTICULIEREN
Wil je met een groep vrienden eens zingen, dansen en acteren? Wil je een keer een (musical/film)lied instuderen en uitvoeren?
Sophie werkt met jullie aan een nummer met zang, dans en spel waar plezier centraal staat. Laat ons weten wat jullie graag zouden willen doen en dan maken we er een energieke workshop van!

CONTACT