VERHUUR

STUDIO82

THEATERWERKPLAATS

maak, probeer, repeteer

Studio82 is te huur als repetitiezaal, vergaderruimte, lesruimte én theater, maar is ook heel geschikt als fotostudio.

Neem gerust contact op om de beschikbaarheid te checken en je vragen te stellen! Als je een fijne, grote ruimte zoekt waar je nieuw materiaal kunt maken, een vergadering zou willen houden, of waar je een voorstelling kunt repeteren of spelen?

Lees hier dan verder!

oefenruimte

Theatergroepen (zoals Enthousiable en Superstar Theaterproducties) hebben hier hun voorstellingen gemaakt, doorlopen gedaan (Scala), fotografen kunnen hier in alle rust de ruimte gebruiken en theatermakers kunnen hier veel doen.

Met een oppervlakte van zo’n 170m2, zaalbrede spiegelwand, eigen garderobe, bar en zithoek, goede bereikbaarheid en gratis parkeren is Studio82 de ideale plek voor theatermakers, spelers, zangers, dansers en podiumkunstgezelschappen.

theaterzaal

Als je een kleine, intieme theaterzaal zoekt of graag eigen werk wil komen uitproberen in een betaalbare theaterzaal, kan dat hier. Bezetting: max. 70 personen.(in normale omstandigheden, neem contact op voor RIVM richtlijnen) Vlakke vloer en toneel beschikbaar en er is een mogelijkheid tot een basic lichtplan.

Studio82 is uitermate geschikt voor kleine theaterproducties, presentaties en intieme concerten. Met een capaciteit van zo’n 70 zitplaatsen op de vlakke vloer, een eigen bar, knusse zithoek, goede bereikbaarheid en gratis parkeren is Studio82 dé zaal voor kleine producties van uiteenlopende aard.

vergaderen

Een keer niet vergaderen in een standaard kantoor? Er zijn tafels en stoelen beschikbaar voor een vergadering in deze inspirerende ruimte. Er is een podium voor sprekers en de mogelijkheid om daar een presentatie te doen.

Brainstormen is veel leuker en gaat zoveel beter in een ruimte die je prikkelt buiten de gebaande paden te denken.

Er zijn verschillende zithoeken voor een moment ontspanning. De goede bereikbaarheid en het gratis parkeren zijn zeker een meerwaarde van Studio82.

CONTACT