DAAG JEZELF UIT

BIJ DE THEATERWERKGROEP

WIL JIJ MEER UIT JEZELF HALEN?

dan is dit iets voor jou

De theaterwerkgroep is voor spelers die de motivatie hebben om zowel individeel als in een groep gedreven aan materiaal te werken en betrokken te zijn bij een groep die zichzelf wil uitdagen. We werken met een selecte groep spelers aan tekstbehandeling, gebruik van je lichaam, zingen en samen spelen. Solo, klein ensemble en ensemble repertoire komt voorbij, van cabaret, kleinkunst tot musical.

Persoonlijke uitdagingen

Anders dan in een vereniging wordt er geen complete, bestaande voorstelling gespeeld aan de hand van casting, maar is er juist ruimte om nummers te doen waar je iets bij voelt of waardoor je aan persoonlijke uitdagingen kunt werken. In het proces is het de bedoeling dat er ook actieve input en voorbereiding is vanuit de groep. Het is met opzet een kleinere groep om te zorgen dat er ruimte is voor verdieping, ontwikkeling en persoonlijke coaching.

Coaching

Die coaching is er in zangvoordracht, bewegen, spelen, het volgen van impulsen, hoe je stukken kunt benaderen, uit vaste patronen kunt komen en we werken met divers repertoire. Belangrijk onderdeel is dat de groep ook naar elkaar kijkt om te leren van elkaars proces. We verwerken alles in een eindpresentatie om te laten zien waar we aan gesleuteld hebben en zullen dat uitvoeren in het theater van de studio.

Werken met een pianist

In de muzikale repetities en bij de presentatie word je begeleid op piano door Ruud Luttikhuizen. Eigenlijk zoals dat in een workshop of masterclass wordt gedaan, maar dan, heel luxe, in een langer traject!

Heb jij zin om meer te leren van theater en wil je graag meer uit jezelf te halen?

Geef je dan op en deel je motivatie met ons!

GEEF JE OP!