COACHING

OP MAAT

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

laat het me weten

Werk je naar een auditie toe, aan een monoloog, of sta je in een toneelstuk of musical? Ga je een evenement presenteren? Of misschien maak je een voorstelling en wil je voor een nummer coaching in dans of zang of dat ik met een doorloop meekijk. Bespreek met me waar je tegenaan loopt of graag hulp bij zou willen. Ik begeleid je bij het verdiepen in je personage, je tekstbehandeling of performance. Je kunt werken aan stem, houding en voordracht, maar ik kan ook met je werken aan je teksten of je coachen voor een presentatie of pitch. Laat me weten wat je zoekt en ik denk met je mee!

  • zang-, dans- en spelcoaching

  • spreken en presenteren
  • houding en communicatie
  • performance
  • auditievoorbereiding
CONTACT

PERSOONLIJK, PRAKTISCH EN POSITIEF

aan de slag!

Sophie van Hecke heeft gestudeerd aan het Conservatorium en aan de Frank Sanders Akademie. Ze is al jaren uitvoerend werkzaam, maar werkt ook als regisseur, choreograaf en docent. Ze coacht individueel, maar werkt ook met hele grote groepen. In het theater, op scholen en in het bedrijfsleven, van kinderen tot volwassenen, amateurs tot professionals. Daarnaast schrijft en presenteert ze en maakt ze soms uitstapjes als interviewer, vertaler en host. Ze is een duidelijke, eerlijke en toegewijde coach die zich allround ontwikkelt heeft en je daardoor op meerdere vlakken kan begeleiden.

Auditie doen?
Auditie doen?
Sophie, eigenaar van Studio82 is uitvoerend artiest, maar ook docent. Hier in de studio, maar ook aan de Frank Sanders Akademie voor MusicalTheater in Amsterdam. Er zijn al een heel aantal leerlingen aangenomen op diverse vakopleidingen, daar zijn we trots op!
Performance
Performance
Heb je een presentatie, pitch of spreekopdracht waar je graag sterk en goed voorbereid voor de dag wil komen? Je kunt je tekst oefenen, aan je houding werken en aan je stem. Hoe maak je je punt? Hoe werk je voor een grote zaal zonder te gespannen te zijn of jezelf te verliezen? Bespreek wat je nodig hebt en ik denk met je mee!
Maakproces
Maakproces
Maak je een voorstelling, cd of video? Wil je een choreografie op maat, coaching in performance of iemand die met je meekijkt bij een repetitie en je gerichte feedback kan geven op de artiestieke inhoud? Laat me weten waar ik je bij kan helpen, dan kijken we samen hoe we dat aan kunnen pakken!
CONTACT