SOPHIE

VAN HECKE

Welkom

in mijn studio

Mijn naam is Sophie van Hecke, ik ben allround theatermaker. Studio82 ben ik gestart omdat ik op zoveel verschillende lokaties werkte en steeds meer verlangde naar een ruimte waar ik mijn eigen sfeer kon creëren en mensen een vaste plek kon bieden om zich te ontwikkelen binnen theater. Een veilige, inspirerende plek waar jong en oud, ervaren en onervaren, makers en spelers een fijne tijd kunnen hebben.

Ondertussen is hier al van alles gemaakt, gespeeld en geleerd. Van soloprogramma’s tot grote musicalproducties. Het is een eigenzinnige plek waar niets “af” hoeft te zijn, maar waar je kunt onderzoeken, leren en creëren.

Ik werk als zangeres en musicalactrice, regisseur en choreograaf en geef in Studio82 alle zang, dans en spellessen. Naast de studio werk ik o.a. voor scholen, verenigingen en als docent en regisseur/choreograaf op de Frank Sanders Akademie voor MusicalTheater in Amsterdam. Ik produceer en speel eigen voorstellingen, vaak ook te zien in de studio, omdat de intieme setting van ons theater de ruimte geeft nieuwe dingen te proberen en het publiek iets anders aan te bieden dan de grote theaters.

Coachen doe ik met veel toewijding en ik denk graag met je mee. Of je nou amateur of professional bent, een avond presenteert, auditie gaat doen of in een rol meer begeleiding zou willen, je bent van harte welkom. Voor meer informatie stuur me gerust een bericht.